Ορισμένα γευστικά μυστικά των ΣΕΦ είναι και τα παρακάτω:
Τα ολόκληρα πορτοκάλια μπορούν να διατηρηθούν πολλές μέρες όταν είναι άκοπα. Από την στιγμή όμως που θα κοπούν θα πρέπει να καταναλωθούν γιατί αλλοιώνονται.
Αποθηκεύστε τα μπρόκολα σε πλαστική σακούλα στο ψυγείο για να είναι πιο φρέσκα και τραγανά ενώ τα μανιτάρια σε χάρτινη σακούλα.
Τα κρεμμύδια και τα σκόρδα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε καλά αεριζόμενο σκοτεινό μέρος ενώ οι μπανάνες σε δροσερό μέρος. Τα κρεμμύδια τα αφήνουμε να σοταριστούν, να ροδίσουν και να μαλακώσουν ενώ τα σκόρδα τα προσθέτουμε στο τέλος για πολύ λίγο για να μην πικρίσουν.
Οι φράουλες πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία 4 βαθμών κελσίου ελαφρώς ξεσκέπαστες.
Μετά το ψήσιμο του κρέατος περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να το κόψετε ώστε να μην είναι στεγνό.
Τα μαγειρευτά φαγητά θα είναι πιο γευστικά αν μειώσετε τα υγρά της κατσαρόλας λίγα λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα.
Όταν στο φαγητό μπαίνει κάποιο ποτό είναι καλό αυτό να μπαίνει στην αρχή ώστε να προλαβαίνει να εξατμίζεται και να μην είναι βαρύ, αντίθετα το ξίδι ή το λεμόνι, όταν χρειάζονται, πρέπει να μπαίνουν στο τέλος.
Τα ολόκληρα πορτοκάλια μπορούν να διατηρηθούν πολλές μέρες όταν είναι άκοπα. Από την στιγμή όμως που θα κοπούν θα πρέπει να καταναλωθούν γιατί αλλοιώνονται.
Αποθηκεύστε τα μπρόκολα σε πλαστική σακούλα στο ψυγείο για να είναι πιο φρέσκα και τραγανά ενώ τα μανιτάρια σε χάρτινη σακούλα.
Τα κρεμμύδια και τα σκόρδα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε καλά αεριζόμενο σκοτεινό μέρος ενώ οι μπανάνες σε δροσερό μέρος. Τα κρεμμύδια τα αφήνουμε να σοταριστούν, να ροδίσουν και να μαλακώσουν ενώ τα σκόρδα τα προσθέτουμε στο τέλος για πολύ λίγο για να μην πικρίσουν.
Οι φράουλες πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία 4 βαθμών κελσίου ελαφρώς ξεσκέπαστες.
Μετά το ψήσιμο του κρέατος περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να το κόψετε ώστε να μην είναι στεγνό.
Τα μαγειρευτά φαγητά θα είναι πιο γευστικά αν μειώσετε τα υγρά της κατσαρόλας λίγα λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα.
Όταν στο φαγητό μπαίνει κάποιο ποτό είναι καλό αυτό να μπαίνει στην αρχή ώστε να προλαβαίνει να εξατμίζεται και να μην είναι βαρύ, αντίθετα το ξίδι ή το λεμόνι, όταν χρειάζονται, πρέπει να μπαίνουν στο τέλος.